Tilaaminen

Yksittäisiä tuotteita voit tilata minulta, mutta suosittelen luomaan oman asiakastilin netissä ja tilaamaan tuotteita suoraan sieltä kotiovellesi. Tilaaminen on helppoa ja autan sinua siinä mielelläni.

Tilaa tästä

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin tapa:
Valitsetpa minkä tahansa asiakkuusmuodon, voit lopettaa milloin tahansa etkä sitoudu mihinkään, mihin et halua.

1. Kirjaudu Jälleenmyyjä-asiakkaaksi (Wholesale Member) ja saat Young Livingin tuotteista aina 24% jälleenmyyjäalennuksen. Asiakkuustyypin nimestä huolimatta voit tilata tuotteita vain itsellesi, etkä ole velvoitettu myymään mitään muille, ellet niin halua.

Rakkautta pulloissa
Stacks Image 279
Hyödyt:

  • tilaat Young Livingin tuotteita aina 24 % alennuksella
  • kuukausittaiset erikoistarjoukset ovat käytettävissäsi
  • tilauksessasi ei ole minimisummaa, jolla sinun täytyy tilata

Jälleenmyyjäasiakkuus velvoittaa sinua tilaamaan ainoastaan 50 PV:n (Personal Volyme) arvosta vuodessa eli n. 50 e/vuosi, jotta jälleenmyyjätilisi pysyy aktiivisena.

Halutessasi alat saamaan kaikista sinun tiimiisi kirjautuvista asiakkaista sponsoriprosenttiosuuksia heidän tekemiensä tilausten perusteella. Tähän etuun olet oikeutettu kun oma tilauksesi on 100 PV eli n. 100 e/kk (katso lisätietoja kohdasta autoship-asiakkuus eli Essential Rewards).
2. Kirjaudu Autoship- eli Essential Rewards -asiakkaaksi.

Hyödyt:

  • tilaat Young Livingin tuotteita aina 24 % alennuksella
  • autoship -asiakkaana saat edullisemmat postikulut
  • autoship -asiakkaana saat tilauksistasi ilmaispisteitä, joilla voit tilata itsellesi ilmaisia tuotteita pelkkien postikulujen hinnalla
  • kuukausittaiset erikoistarjoukset ovat käytettävissäsi
  • saat mahdollisuuden tilata vain autoship-asiakkaille koottuja tuotesettejä
  • voit milloin tahansa lopettaa tai siirtyä takaisin jälleenmyyjäksi

Autoship- eli Essential Rewards- asiakkuus edellyttää, että tilaat tuotteita 50 PV:n arvosta/kk, niin kauan kuin haluat. Vuodessa voit pitää yhden tilauksettoman välikuukauden ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Halutessasi alat saamaan kaikista sinun tiimiisi kirjautuvista asiakkaista sponsoriprosenttiosuuksia heidän tekemiensä tilausten perusteella. Tähän etuun olet oikeutettu kun oma tilauksesi on 100 PV eli n. 100 e/kk. Tämä on loistava mahdollisuus, kun haluat tehdä Young Livingistä esimerkiksi osa-aikatyön itsellesi ja alkaa luomaan omaa tiimiä!

3. Kirjaudu Asiakkaaksi (Retail Customer). Tilaat tuotteet asiakashintaan (tässä asiakkuusmuodossa et saa 24 % jäsenhintaa käyttöösi). Tilauksessa ei ole mitään minimisummaa, jolla sinun tulisi tilata.

4. Halutessasi voi tilata tuotteita myös suoraan minun kautta. Silloin ostat tuotteet asiakashinnalla (+postikulut), maksat tuotteet tililleni ja lähetän ne sinulle.
Stacks Image 308
Stacks Image 337
Sinulla on siis eri vaihtoehtoja tarpeistasi ja budjetistasi riippuen aloittaa öljyihin tutustuminen. Autan sinua mielläni, joten älä epäröi ottaa minuun yhteyttä! Ehdottomasti paras ja kannattavin tapa aloittaa öljyily on tilata oma ”Premium starter kit” eli aloituspakkaus, joka sisältää 11 erilaista 5ml:n öljyä ja öljysekoitusta sekä upean Dew Drop -diffuuserin ja erilaisia näytteitä. Aloituspaketin hinta on 195,60 e (sis. alv ja postikulut). Tilaa omasi nyt ja ihastu!

Tilaamalla aloituspaketin olet heti oikeutettu 24 % jäsenalennuksiin ja saat kattavan ”kotilääkekaapin” heti käyttöösi! (Aloituspaketin tilaaminen ei sido sinua jatkossa mihinkään, ellet niin halua.)
Tutustu uudistuneeseen aloituspakkaukseen
Tutustu aloituspaketin mukana tulevaan Dewdrop Diffuuseriin
Haluatko kokea kuinka nämä terapeuttisen tason öljyt edesauttavat omaa ja läheistesi terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia? Oletko valmis sallimaan nämä ihanat öljyt elämääsi? Älä odota ja mieti enää, vaan ota yhteyttä, liity Young Living -tiimiini ja tilaa aloituspakettisi!

Tilaa aloituspaketti

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostia info(at)johannalampila.com tai soittamalla 040 567 4422. Autan sinua mielelläni!

Tilatessasi aloituspaketin ja liittyessäsi öljytiimiini on kaikki osaamiseni sinun käytettävissäsi! Halutessasi voin auttaa sinua myös valmennuksen keinoin etenemään Young Living- matkallasi kohti unelmiasi! Kaikki, mitä pystyt kuvittelemaan ja mihin uskot, on mahdollista!

DREAM BIG!

Ajankohtaista tietoa löydät myös Facebook-sivuiltani!

Stacks Image 245
Stacks Image 259