Young Living

Stacks Image 65
Young Living on maailman johtava eteeristen öljyjen valmistaja, joka käyttää tuotteissaan vain kaikista korkealaatuisimpia terapeuttisen tason aineosia. Young Living on myös yrityksenä erittäin eettinen ja tekee paljon hyväntekeväisyyttä.

Young Livingillä on valikoimassaan yli 300 erilaista eteeristä öljyä ja öljysekoitusta. Yritys on tunnettu Seed to Seal -prosessista, joka takaa, että nämä vahvasti terapeuttiset öljyt sisältävät kaikki tarvittavat kasvien ainesosat. Young Living omistaa 9 maatilaa ympäri maailmaa ja on ainut öljyvalmistaja, jonka maatiloilla on omat tislaamot. Näin taataan, että kaikki öljyt valmistetaan luotettavasti siemenestä sinettiin -prosessin mukaisesti.Rakkautta pulloissa
Tämä on Young Living
Tutustu Seed to Seal -prosessiin
Tutustu Young Livingin talvisadonkorjuuseen
Itse olen valinnut käyttööni Young Livingin eteeriset öljyt siksi, että niiden aitoudesta ja puhtaudesta voin olla täysin varma. Erityisesti näiden tuotteiden luonnonmukaisuus, tehokkuus, monikäyttöisyys ja puhtaus ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen! Olen saanut Young Livingin öljyillä ja -öljytuotteilla hienoja tuloksia aikaan omassa elämässäni ja niitä käytetään perheessämme päivittäin. Voin sydämestäni suositella niitä sinullekin silloin, kun haluat valita puhtaan ja turvallisen tavan hoitaa omaa ja läheistesi hyvinvointia.

Young Living -nettisivut

Young Living blogi

Young Livingin perustajan Gary Youngin blogi

Haluatko, että tulen pitämään öljyillan ystävillesi tai työkavereillesi?
Ota yhteyttä niin sovitaan aika!
Stacks Image 268