Mistä valmennuksessa on kyse?

Menetelmät, joita valmennuksessa käytän perustuvat ratkaisukeskeiseen valmennusprosessiin. Tämä prosessi pohjautuu viimeisimpään positiivisen psykologian tietoon, aivotutkimuksiin ja vuorovaikutuksen syvällisiin lainalaisuuksiin. Valmennuksessa hyödynnän myös NLP™:tä (Neuro Linguistic Programming). NLP™ on malli siitä, miten mielemme toimii: miten opimme, miten ajattelemme, miten teemme päätöksiä, miten motivoidumme, miten ratkaisemme haasteita ja miten olemme luovia. Käyttämiäni menetelmiä ovat myös tunnevalmennus sekä Enneagrammi-persoonallisuustieto. Valmennukseni onkin yhdistelmä kaikkea oppimaani ja kokemaani, läsnäolon ja intuition osuutta unohtamatta.
Unelmoi - Oivalla - Toteuta

Henkilökohtainen valmennus

Valmennuksessa pääsemme käsiksi sinua kenties aiemmin rajoittaneisiin uskomuksiin tai ajatusmalleihin ja luomme tilalle uusia, toimivampia malleja, jotka auttavat sinua elämään onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää. Luottamuksellisen valmennussuhteen aikana opit ymmärtämään omaa ajatusmaailmaasi paremmin. Opit hallitsemaan tunteitasi ja ymmärtämään niiden merkityksen. Opit pysähtymään nykyhetkeen ja näkemään sen, mikä on elämässäsi oleellisinta juuri nyt ja mihin suuntaan haluat mennä. Näet selkeämmin ne asiat, joista olet jo valmis päästämään irti tai jotka eivät palvele sinua enää. Joskus pienikin muutos ajattelussasi voi saada aikaan isoja tuloksia! Huomaat, minkälaisia asioita haluat vanhojen ajatus- tai toimintamallien tilalle luoda ja lähdet innostuneena etenemän niitä kohti. Valmennuksesta saat uusia, raikkaita näkökulmia ja oivalluksia, joiden avulla voit lähteä luomaan juuri sen näköistä tulevaisuutta, kuin itse haluat.

Valmentajana kuuntelen, kysyn, kannustan ja kunnioitan. Tarvittaessa myös haastan sinua katsomaan asioita uudella tavalla. Valmennuksen avulla ymmärrät selkeästi, mitä todella haluat ja mistä asioista sinä inspiroidut. Kirkastat unelmiasi ja tavoitteitasi ja muutat tavoitteiden saavuttamisen konkreettiseksi toiminnaksi. Valmentajana olen tukenasi ja yhdessä saamme mahdolliset solmut aukeamaan. Valmennuksen avulla innostut ja saat selkeyttä mennä juuri sellaisia asioita kohti, jotka ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä. Sinä kerrot mitä tarvitset ja yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan reitin!
Stacks Image 607
Esimerkkejä valmennuksen hyödyistä:

 • opit unelmoimaan ja kirkastamaan tavoitteitasi
 • opit kuuntelemaan itseäsi paremmin ja kehittämään intuitiotasi
 • opit käsittelemään erilaisia ristiriitatilanteita ja hallitsemaan mieltäsi paremmin
 • opit parempia vuorovaikutustaitoja ja kehität ihmissuhteitasi
 • saat selkeyttä ja vapauden tunnetta
 • opit tunnistamaan vahvuuksiasi ja voimavarojasi
 • opit tunnistamaan arvojasi
 • kiireen ja stressin tunne elämässäsi vähenee
 • pystyt muuttamaan rajoittavia uskomuksiasi toimivammiksi
 • saat varmuutta päätöksentekotilanteisiin
 • opit päästämään irti menneestä
 • saat lisää itsevarmuutta ja energisyyttä
 • opit elämään onnellisemmin ja löytämään elämääsi merkityksellisyyttä
 • saat mielenrauhaa ja luottamusta elämään
 • innostut ja inspiroidut elämästä!

Valmennus sopii erittäin hyvin myös omaa polkuaan etsiville nuorille.
Yhden henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 80 €. 4 x henkilökohtainen valmennus 280 €.

Ota yhteyttä ja varaa aika valmennukseen
 
Stacks Image 460

Naisesta Äidiksi ja takaisin Naiseksi workshop

A woman is the full circle.
Within her is the power to create, nurture and transform.
-Diane Mariechild-


Workshop sopii kaikenikäisten lasten äideille. Ryhmän voimana toimivat äitien eri elämäntilanteet, haasteet ja onnistumiset – opimme toisiltamme!
Pohdiskellaan naiseutta ja äitiyttä – sillä äitiyteen voi hukkua ja naiseuden voi unohtaa. Löydämmekö tasapainon?

Äiti kokee muutoksia fyysisesti, keho muuttuu elämän kantajasta ravinnonlähteeksi ja ikuiseksi turvalliseksi syliksi. Tulet olemaan tai olet lapsesi lähellä jatkuvasti. Yksityisyytesi rajoja koetellaan, synnytyssalissa, imettäessäsi tai pulloruokkiessasi julkisesti, kotonasi lapsen kanssa. Välillä et pääse edes vessan yksin. Kaipaatko vapautta, omaa aikaa?

Miten suhtaudut näihin muutoksiin, mikä ärsyttää, mikä tulee luonnostaan, jäikö haavoja, onko pelkoja? Henkiset muutokset ovat syviä, uudistavia ja herättäviä. Väsymys ja hormonit eivät vain aina selitä sitä tunteiden kirjoa joita äiti kokee. Sinusta paljastuu uusia puolia. Mietitkö, mistä esiin tulleet tavat kumpuavat? Mikä saa sinut hermostumaan ja miksi? Mitä se peilaa sinussa itsessäsi?

Parisuhteesi luonne muuttuu, kun kasvatte parista perheeksi. Mitä voit tehdä jotta kommunikaatio välillänne säilyy ja parisuhde voimistuu vauvavuosien aikana? Osaatko kasvattaa lasta? Miten aikaa jää parisuhteelle tai ystäville? Mikä olet, äiti vai nainen vai puoliso? Mitkä ovat odotuksesi ensimmäisestä vauvavuodesta, ensimmäisen tai toisen lapsen kanssa? Mitkä ovat heikkoutesi, mitkä ovat vahvuutesi? Missä asioissa voisit tarvita apua ja mistä voisit apua saada?

Rakennamme uuden tiedon ja ymmärryksen valossa tulevaisuuden kuvan, jonka keskipisteenä on muutokseen valmis, vahva ja tiedostava äiti. Äiti, jolla on uusia työkaluja jaksamiseen ja valmiiksi mietitty tukiverkosto, joiden avulla hän tulee kukoistamaan äitinä! Äiti, joka muistaa olevansa myös nainen. Vahva nainen, joka panostaa omaan hyvinvointiinsa ja näin tukee koko perheensä hyvinvointia.

Tule syventämään ymmärrystäsi itsestäsi, perheestäsi ja lapsestasi. Kaikki työ, mitä teet itsesi kanssa, heijastuu muihin. Et voi muuttaa muita, mutta omia ajatuksiasi ja tavoitteitasi voit.